© 2023 by Depilstop

КРИОЛИПОЛИЗА: МАЗНИНИТЕ ИМАТ ПРЕБРОЕНИ ЧАСОВЕ

 

Криолиполизата е иновативна технология за постигане на перфектна форма. Когато килограмите и излишните сантиметри са твърде много и постигането на идеалната линия става недостижимо и недоверието, че само чрез диета и упражнения може да бъде постигната.

 

На помощ идва едно ново изследване, проведено в Европа и САЩ в областта на естетичната медицина за лечение на мазнините чрез изстудяване. В Харвардския университет в началото на новото хилядолетие в областта на медицината е родена идеята която да бъде в състояние да се бори с излишните мазнини с помощта на termocriogenia, т.е. замразяване на мастната тъкан понижавайки температурата до стойност близо до 0 ° C за период между 30 и 60 на минути.

 

Това лечение довежда до унищожаването на мастните клетки, намаляване на техния обем до 25/30% на сесия. Ефикасността и безопасността на този процес е била потвърдена от институции като Администрацията по храните и лекарствата в Америка

Криолиполизата работи чрез вакуум, който изсмуква подкожната мастна тъкан, която след това се подлага на един час рязък спад на температурата атакувайки селективено, без да засяга останалите тъкани.

 

Depilstop е единственият център за красота в София, специализиран в отслабване с криолиполиза. Елате и ни посетете незабавно или запазете час.