© 2023 by Depilstop

МОДЕРАТОР ЗА РАСТЕЖА НА КОСЪМА

 

ПРОДУКТИ

Depilstop стартира линия на иновативни продукти, предназначени за вас, и създадени за специфичните нужди на нашите клиенти:

Модератор за растежа на косъма

КРЕМ за тяло и лице: модератор за растежа на косъма

Активната съставка избрана благодарение на скорошен BASF патент, съдържа Gymnemic киселина от див Gymnema и е изключително ефективна, защото:

- Намалява скоростта на разтежа

- Намалява дебелината на косъма

 

След само 28 дни след прилагането му: множество клинични изследвания са показали ефективност и валидност на всеки тип косъм (светъл, тъмен, тънък, и т.н.).

И употребата му не е свързана с явления на дразнене, дори и след лазерна епилация или друг метод, който може да раздразни кожата ,.

Обогатен с витамин. B5 (пантенол) и алое, за успокояващо действие върху възможна вторични дразнения след епилация, и SPF 20-30, за да се предпази от слънцето; формулазалицеи тяло тествани от Университета на Ферара.

Продукт, изключително безопасен и сигурен.

 

Размери: 150 мл и 500 мл

ПИЛИНГ КРЕМ

 

Пилинг-крем Depilstop является уникальным косметическим средством, обеспечивающим результативный и бережный уход за кожей. За счет натуральных компонентов, пилинг обеспечивает деликатное удаление старых омертвевших клеток до новой кожи.

В средстве нет абразивных веществ, отшелушивание происходит благодаря специальным средствам, которые размягчают старые клетки,  а лечебные растительные экстракты обеспечивают бережный уход даже для самой нежной и чувствительно кожи.

КАК ИСПОЛЬЗОВАТЬ ПИЛИНГОВЫЙ КРЕМ?

Прежде чем нанести пилинг-крем на кожу, ее необходимо очистить и промокнуть полотенцем. Для одной процедуры необходима в среднем 1 чайная ложка крема. Далее:

- Наносите средство круговыми движениями на кожу лица, избегая области вокруг глаз;
- На протяжении 20 секунд массируйте кожу, до образования катышек. Важно, чтобы после образования катышек кожа лица оставалась влажной; 
- После этого тщательно ополосните лицо прохладной водой.

Теперь можно приступить и к зоне декольте. После окончания процедур на очищенную кожу нужно нанести увлажняющий крем. Используйте средство не чаще чем 1-2 раза в неделю. 

Размери: 150 мл