DEPILSTOP: НАШИЯТ ЛАЗЕРЕН ДИОД

 

Лазерният диод с марка DEPILSTOP, е специално проектиран за епилация която може да се извършва във всички месеци на годината.Диода е в действителност оптимизиран за да се гарантира максимална стабилност на лазера при честота от 808nm, което е най-добрата дължина на вълната да повлияе на хромофорния меланин.

Голям цветен сензорен екран дава възможност за лесна и интуитивна работа на оборудването.

Една система за автоматично откриване позволява да се следи в реално време над 50 работни параметри на машината, като така се избягва всяко прекъсване или възможна неизправност.

 

Нашият лазер ви позволява да епилирате по два начина: традиционна скорост (120J / cm за медицински центрове и 40J / cm за салони за красота), или бързо режим (20 J / cm).

 

С DEPILSTOP лазерeн диод можете да направите вашата фото-епилация лечение дори на кожа със загар безопасно,

защото светлинния лъч се фокусира селективно върху косъма а не върху меланина в кожата.

РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ

 

Тя предизвиква истинско и пълно подмладяване на кожата

RF Радиочестотен лифтинг - термолифтинг е подходящ за всички типове кожа. Както и за тези, които искат да постигнат видими резултати без болезнена хирургична намеса и продължително възстановяване само за 4-10 процедури.

Топлинната стимулация активира клетките и те започват интензивно да изработват нов колаген, по-плътен и по-жизнеспособен. Когато колагеновите влакна се приближат едно до друго от топлинната намеса, овалът на лицето се стяга и кожата е видимо подмладена.

ПРЕСОТЕРАПИЯ

 

Пресотерапията е апаратен масаж, при който се използва сгъстен въздух. Прави се от козметологично оборудване в специален костюм (маншети). Въздействието е върху цялото тяло и върху отделните части: ръцете, краката, долната част на гърба, стомаха. Устройството има специален софтуер за регулиране на интензивността и времето на налягане. Пациентът не чувства дискомфорт или болка по време на процедурата, напротив, топлината се разпространява по тялото, мускулите се отпускат.

КРИОЛИПОЛИЗА

 

Криолиполизата не е начин за отслабване или лечение на затлъстяване. Cryolipolysis - криолиполиза е нежен неинванзивен метод чрез охлаждане за отстраняване на подкожни мазнини без да уврежда кожата, мускулите и други тъкани. Криолиполизата е уникална студена обработка насочена към мазнините под кожата.

Криолиполизата е различен нов начин за намаляване на мазнините в определени области на тялото при който метод няма игли, аналгетици, анестезии и поразявания на структурата на кожата. Мастните клетки се разграждат в продължение на няколко месеца по естествен начин след криолиполизата(замразяването) и се забелязва постепенно намаляване дебелината на слоя мазнина на третираното място, което води до козметичко намаляване на мастните натрупвания. Охлаждането се извършва с предварително определена от технологията време и енергия на охлаждане така че мастните клетки да бъдат повредени. Усещането е лек поносим вакум и охлаждане (изстудяване). Увредените и унищожени мастни клетки в третираната зона постепенно се премахват чрез нормалните метаболитни процеси на организма.

Криолиполизата - Cryolipolysis се прилага на площи върху корема, вътрешната страна на бедрата, горната част на ръцете, бричове, гръб, паласки, гърдите при мъже, долната част на корема в подкожната мазнина (mons pubis) възглавничката над пениса, и други. За криолиполизата не се изисква както предварителна така и след терапевтична подготовка. След процедурата на третираното място е зачервено, усеща се изтръпване, понякога при някои пациенти третираната зона посинява и до седмица изчезва.

Препоръчително е след процедурата няколко седмици вакумни масажи за раздвижване и разнасяне на повредените мастни клетки.

КИСЛОРОДНА ТЕРАПИЯ

 

Кислородната терапия е лечение в много салони за красота и започва с почистване и пилинг подготвяйки кожата да абсорбира кислорода и да отстрани мъртвите клетки натрупани по повърхността и . Кислородът се впръсква и след това се оставя да въздейства след което се прилага маска или крем, в зависимост от състоянието на кожата, и желаните резултати.

 

В специфичната област на естетичните процедури има прилагане както на кислород, така и на озон, използван обаче в течна форма и се прилага чрез инжектиране на много малки количества в засегнатите зони, получавайки липолитичен ефект - благодарение на свободните радикали на кислорода и озонът, който счупва клетъчната стена на мазнините подпомагайки отстраняването им - има ревитализиращо действие за тъканите. Накрая, друго приложение в козметичните центрове е впръскването на течен кислород, с добавяне на естествени есенции, върху кожата, особено на лицето и гърдите. Ефектът е ободряващ и ревитализиращ.

© 2023 by Depilstop