© 2023 by Depilstop

DEPILSTOP: НАШИЯТ ЛАЗЕРЕН ДИОД

 

Лазерният диод с марка DEPILSTOP, е специално проектиран за епилация която може да се извършва във всички месеци на годината.Диода е в действителност оптимизиран за да се гарантира максимална стабилност на лазера при честота от 808nm, което е най-добрата дължина на вълната да повлияе на хромофорния меланин.

Голям цветен сензорен екран дава възможност за лесна и интуитивна работа на оборудването.

Една система за автоматично откриване позволява да се следи в реално време над 50 работни параметри на машината, като така се избягва всяко прекъсване или възможна неизправност.

 

Нашият лазер ви позволява да епилирате по два начина: традиционна скорост (120J / cm за медицински центрове и 40J / cm за салони за красота), или бързо режим (20 J / cm).

 

С DEPILSTOP лазерeн диод можете да направите вашата фото-епилация лечение дори на кожа със загар безопасно,

защото светлинния лъч се фокусира селективно върху косъма а не върху меланина в кожата.

ПУЛСИРАЩА СВЕТЛИНА IPL

 

Пулсиращатасветлина марка DEPILSTOP ви позволява да направите вашите процедури за постоянна епилация . IPL системата ни позволява да се премахне трайно нежеланото окосмяване, устройството е оборудвано с накрайник, който излъчва лъч светлинна енергия (640 нанометра) която минава през косъма и достига до луковицата, където се превръща в топлинна енергия, която разрушава зародишните клетки на косъма (фототермолиза) и ги разрушава за постоянно.

РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ

 

Тя предизвиква истинско и пълно подмладяване на кожата

RF Радиочестотен лифтинг - термолифтинг е подходящ за всички типове кожа. Както и за тези, които искат да постигнат видими резултати без болезнена хирургична намеса и продължително възстановяване само за 4-10 процедури.

Топлинната стимулация активира клетките и те започват интензивно да изработват нов колаген, по-плътен и по-жизнеспособен. Когато колагеновите влакна се приближат едно до друго от топлинната намеса, овалът на лицето се стяга и кожата е видимо подмладена.

ПРЕСОТЕРАПИЯ

 

Пресотерапия, ИНФРАЧЕРВЕНА СВЕТЛИНА, електростимулация

 

Body Press тонизира и стяга мускулите на тялото, улеснява отстраняването на токсините, стимулира лимфния дренаж, противодейства на задържането на вода и следователно е ефективен ипри целулит

 

По време на лечението, клиентът получава приятно усещане за спокойствие и комфорт, които го съпътстват в останалата част от деня

 

 

пресотерапия: 10 сектора. 6 за краката и ходилата, 2 за кръста, 2 ръцете. Цялото тяло се третира чрез система която подава различно налягане на сгъстен въздух, по избор на 3 програми, управлявани от микропроцесор.

 

ИНФРАЧЕРВЕНА СВЕТЛИНА: 5 канала. Чрез управление на температурата на 8 нива на интензивност можете да изберете функционалността на лечение: изпотяване, повишаване на метаболизма, активиране на капилярите и релаксираща ефект.

 

Електростимулация: 5 канала. настройка на интензивността на работата, персонализиране на вида на стимулация. Пет специфични програми: Целулит, дълбок масаж, Тонизиращ, васкуларизация, Релаксиращ.

КРИОЛИПОЛИЗА

 

Криолиполизата не е начин за отслабване или лечение на затлъстяване. Cryolipolysis - криолиполиза е нежен неинванзивен метод чрез охлаждане за отстраняване на подкожни мазнини без да уврежда кожата, мускулите и други тъкани. Криолиполизата е уникална студена обработка насочена към мазнините под кожата.

Криолиполизата е различен нов начин за намаляване на мазнините в определени области на тялото при който метод няма игли, аналгетици, анестезии и поразявания на структурата на кожата. Мастните клетки се разграждат в продължение на няколко месеца по естествен начин след криолиполизата(замразяването) и се забелязва постепенно намаляване дебелината на слоя мазнина на третираното място, което води до козметичко намаляване на мастните натрупвания. Охлаждането се извършва с предварително определена от технологията време и енергия на охлаждане така че мастните клетки да бъдат повредени. Усещането е лек поносим вакум и охлаждане (изстудяване). Увредените и унищожени мастни клетки в третираната зона постепенно се премахват чрез нормалните метаболитни процеси на организма.

Криолиполизата - Cryolipolysis се прилага на площи върху корема, вътрешната страна на бедрата, горната част на ръцете, бричове, гръб, паласки, гърдите при мъже, долната част на корема в подкожната мазнина (mons pubis) възглавничката над пениса, и други. За криолиполизата не се изисква както предварителна така и след терапевтична подготовка. След процедурата на третираното място е зачервено, усеща се изтръпване, понякога при някои пациенти третираната зона посинява и до седмица изчезва.

Препоръчително е след процедурата няколко седмици вакумни масажи за раздвижване и разнасяне на повредените мастни клетки.

УЛТРАЗВУКОВАТА ЛИПОСКУЛПТУРА

 

КАК ПРОТИЧА

Ултразвуковата липоскулптура се извършва с помощта на специален компютъризиран апарат. Той изпраща ултразвукови вълни, които разрушават гигантските мастни клетки, без да засягат кръвоносни, лимфни съдове и нерви. Освободената от процедурата мастна течност се извежда извън тялото. Манипулацията се извършва през точковидно отверстие на скрито място, под местна упойка. Няма болка, усещането е като при масаж.

 

СЛЕД ПРОЦЕДУРАТА

От първия ден в продължителност на един месец се носят денонощно специални стегнати чорапогащи. До десет дни от манипулацията се усеща лек дискомфорт, като при мускулна треска. А от 4-тия до 17-ия ден се появява лек оток, който много бързо отшумява. Добре е да се консумира през периода по-лека храна и да се пият повече течности.

 

РЕЗУЛТАТЪТ

Придадената нова форма на тялото се запазва и на тези места не може да се образува ново целулитно депо, тъй като мастните клетки са унищожени. Ултразвуковата липоскулптура въздейства тонизиращо върху кожата, постига се стягане и т. нар. лифтинг ефект, тя става гладка и по-опъната.

 

ПОВДИГАНЕ НА СЕДАЛИЩЕТО

Седалището е това, което определя дължината на краката. Дори при слаби и високи манекени, то може да е провиснало, невинаги е на място и скъсява краката отзад. Удължаването на крака става възможно, ако седалището се премести по-високо. Отстраняването на мастното депо в тази област удължава крака и седалището отива на мястото си - „В джоба на дънките".

КИСЛОРОДНА ТЕРАПИЯ

 

Кислородната терапия е лечение в много салони за красота и започва с почистване и пилинг подготвяйки кожата да абсорбира кислорода и да отстрани мъртвите клетки натрупани по повърхността и . Кислородът се впръсква и след това се оставя да въздейства след което се прилага маска или крем, в зависимост от състоянието на кожата, и желаните резултати.

 

В специфичната област на естетичните процедури има прилагане както на кислород, така и на озон, използван обаче в течна форма и се прилага чрез инжектиране на много малки количества в засегнатите зони, получавайки липолитичен ефект - благодарение на свободните радикали на кислорода и озонът, който счупва клетъчната стена на мазнините подпомагайки отстраняването им - има ревитализиращо действие за тъканите. Накрая, друго приложение в козметичните центрове е впръскването на течен кислород, с добавяне на естествени есенции, върху кожата, особено на лицето и гърдите. Ефектът е ободряващ и ревитализиращ.