top of page

машинa за отслабване

КРИОЛИПОЛИЗА: МАЗНИНИТЕ ИМАТ ПРЕБРОЕНИ ЧАСОВЕ

От самото име става ясно, че влияещият фактор е студен. „Крио“ означава „студено“, „липо“ означава мазнина, а „лизис“ означава „унищожаване“. Криолиполиза - унищожаването на мастните клетки под въздействието на студа.

          В този случай се охлажда подкожният мастен слой, а не кожата или вътрешните органи.

Процедурата за отслабване с нашите машини трае 60 минути. Тя е удобна и абсолютно безболезнена. През цялото това време можете напълно да се отпуснете и дори да спите или да работите с лаптоп.

          Пациентът изпитва лек студ, с който бързо можете да свикнете.

    По тялото няма следи от белези. Може би леко зачервяване на кожата в засегнатата област, което само по себе си преминава в рамките на 2 часа. На чувствителна кожа е възможно появата на единични синини.

При една процедура устройството унищожава до 25% мастна тъкан, намалява обема до 6-8 см. Първите сантиметри, като правило, отминават след няколко седмици, но резултатът е забележим едва след 3 седмици. Пълен ефект се очаква след месец и половина. С течение на времето ефектът се увеличава. Максималният резултат от отслабването се постига след 6 месеца. Отнема толкова време на тялото да премахне напълно унищожената мастна тъкан.

цена 150лв

bottom of page