top of page
776.jpg

ПРЕСОТЕРАПИЯ

 

Пресотерапията е апаратен масаж, при който се използва сгъстен въздух. Прави се от козметологично оборудване в специален костюм (маншети). Въздействието е върху цялото тяло и върху отделните части: ръцете, краката, долната част на гърба, стомаха. Устройството има специален софтуер за регулиране на интензивността и времето на налягане. Пациентът не чувства дискомфорт или болка по време на процедурата, напротив, топлината се разпространява по тялото, мускулите се отпускат.

ossig.jpg

КИСЛОРОДНА ТЕРАПИЯ

 

Кислородната терапия е лечение в много салони за красота и започва с почистване и пилинг подготвяйки кожата да абсорбира кислорода и да отстрани мъртвите клетки натрупани по повърхността и . Кислородът се впръсква и след това се оставя да въздейства след което се прилага маска или крем, в зависимост от състоянието на кожата, и желаните резултати.

 

В специфичната област на естетичните процедури има прилагане както на кислород, така и на озон, използван обаче в течна форма и се прилага чрез инжектиране на много малки количества в засегнатите зони, получавайки липолитичен ефект - благодарение на свободните радикали на кислорода и озонът, който счупва клетъчната стена на мазнините подпомагайки отстраняването им - има ревитализиращо действие за тъканите. Накрая, друго приложение в козметичните центрове е впръскването на течен кислород, с добавяне на естествени есенции, върху кожата, особено на лицето и гърдите. Ефектът е ободряващ и ревитализиращ.

bottom of page