top of page

 

Depilstop е високо специализиран център в трайната и безболезнена епилация , благодарение на иновативната технология лазерен диод и пулсираща светлина с водно охлаждане.

Тази техника ще ви позволи да получите бързо и трайно перфектна кожа без косми. Нашите центрове гарантират най-добри резултати още от първата сесия.

Козметичният център Depilstop е единственият в град София, който се специализира в постоянно отстраняване на космите. Само в Depilstop на ул.Русалийски проход1 ще намерите специализиран персонал за премахване на космите безболезнено, използвайки лазерна епилация.

Лазерен диод:

Лазерния диод 808 нанометра е новата гаранция за окончателна епилация поверена на лазерната технология. Апаратът всъщност генерира лазерен лъч на определена дължина на вълната (808nm) в състояние да премине през повърхността на кожата и когато достигне фоликула на косъма се абсорбира от пигмента в него а повишаването на температурата уврежда и унищожава фоликула , като така се получава ефектът на трайно обезкосмяване чрез принципа на селективната фототермолиза.

Система с интегрирано охлаждание на кожата:

Изисканата системата за охлаждане на кожата итегрирана в накрайника позволява да се работи много професионално, като по този начин се запазва плътността на кожата.

Това елиминира риска от изгаряния благодарение на кристалното охлаждане, постигайки високи резултати

 

какво е лазерна епилация

ЕПИЛАЦИЯ БРАДИЧКА
30 лв
ЕПИЛАЦИЯ НАД УСТНА                 
ЕПИЛАЦИЯ КОРЕМ                          
20 лв
50 лв
ЕПИЛАЦИЯ ПОЛОВИН РЪЦЕ                           
120 лв
ЕПИЛАЦИЯ ПОЛОВИН КРАКА      
140 лв
ЕПИЛАЦИЯ ПОДМИШНИЦИ (и двете)
ЕПИЛАЦИЯ КРЪСТ      
ЕПИЛАЦИЯ ЦЕЛИ РЪЦЕ     
ЕПИЛАЦИЯ ЦЕЛИ КРАКА      
ЕПИЛАЦИЯ ГЪРДИ        
ЕПИЛАЦИЯ ГРЪБ (горна част)    
50 лв
50 лв
160 лв
180 лв
80 лв
80 лв
ЕПИЛАЦИЯ ИНТИМ      
ЕПИЛАЦИЯ ЦЯЛО ЛИЦЕ
80 лв
70 лв
bottom of page