top of page

КРИОЛИПОЛИЗА: МАЗНИНИТЕ ИМАТ ПРЕБРОЕНИ ЧАСОВЕ

 

Криолиполизата е иновативна технология за постигане на перфектна форма. Когато килограмите и излишните сантиметри са твърде много и постигането на идеалната линия става недостижимо и недоверието, че само чрез диета и упражнения може да бъде постигната.

 

На помощ идва едно ново изследване, проведено в Европа и САЩ в областта на естетичната медицина за лечение на мазнините чрез изстудяване. В Харвардския университет в началото на новото хилядолетие в областта на медицината е родена идеята която да бъде в състояние да се бори с излишните мазнини с помощта на termocriogenia, т.е. замразяване на мастната тъкан понижавайки температурата до стойност близо до 0 ° C за период между 30 и 60 на минути.

 

Това лечение довежда до унищожаването на мастните клетки, намаляване на техния обем до 25/30% на сесия. Ефикасността и безопасността на този процес е била потвърдена от институции като Администрацията по храните и лекарствата в Америка

Криолиполизата работи чрез вакуум, който изсмуква подкожната мастна тъкан, която след това се подлага на един час рязък спад на температурата атакувайки селективено, без да засяга останалите тъкани.

 

УЛТРАЗВУКОВАТА ЛИПОСКУЛПТУРА

 

КАК ПРОТИЧА

Ултразвуковата липоскулптура се извършва с помощта на специален компютъризиран апарат. Той изпраща ултразвукови вълни, които разрушават гигантските мастни клетки, без да засягат кръвоносни, лимфни съдове и нерви. Освободената от процедурата мастна течност се извежда извън тялото. Манипулацията се извършва през точковидно отверстие на скрито място, под местна упойка. Няма болка, усещането е като при масаж.

 

СЛЕД ПРОЦЕДУРАТА

От първия ден в продължителност на един месец се носят денонощно специални стегнати чорапогащи. До десет дни от манипулацията се усеща лек дискомфорт, като при мускулна треска. А от 4-тия до 17-ия ден се появява лек оток, който много бързо отшумява. Добре е да се консумира през периода по-лека храна и да се пият повече течности.

 

РЕЗУЛТАТЪТ

Придадената нова форма на тялото се запазва и на тези места не може да се образува ново целулитно депо, тъй като мастните клетки са унищожени. Ултразвуковата липоскулптура въздейства тонизиращо върху кожата, постига се стягане и т. нар. лифтинг ефект, тя става гладка и по-опъната.

 

ПОВДИГАНЕ НА СЕДАЛИЩЕТО

Седалището е това, което определя дължината на краката. Дори при слаби и високи манекени, то може да е провиснало, невинаги е на място и скъсява краката отзад. Удължаването на крака става възможно, ако седалището се премести по-високо. Отстраняването на мастното депо в тази област удължава крака и седалището отива на мястото си - „В джоба на дънките".

ЕЛЕКТРОЕПИЛАЦИЯТА

Електроепилациятае метод за обезкосмяване, при който в канала на всеки косъм се въвежда фина игла. По нея се пуска слаб електрически ток. След това обработеният косъм се отскубва със специална пинцета. На един сеанс се унищожават около 100 косъма, като от тях по-късно не поникват около 30 процента. Желаният козметичен ефект се постига с поредица от процедури.

Те се извършват през определени периоди от време. 

Електроепилацията не е много болезнена. По правило след нея не остава никакъв белег. Все пак, ако пациентката е много чувствителна, добре е предварително да й се направи проба върху малък кожен участък.

КИСЛОРОДНА ТЕРАПИЯ

 

Кислородната терапия е лечение в много салони за красота и започва с почистване и пилинг подготвяйки кожата да абсорбира кислорода и да отстрани мъртвите клетки натрупани по повърхността и . Кислородът се впръсква и след това се оставя да въздейства след което се прилага маска или крем, в зависимост от състоянието на кожата, и желаните резултати.

 

В специфичната област на естетичните процедури има прилагане както на кислород, така и на озон, използван обаче в течна форма и се прилага чрез инжектиране на много малки количества в засегнатите зони, получавайки липолитичен ефект - благодарение на свободните радикали на кислорода и озонът, който счупва клетъчната стена на мазнините подпомагайки отстраняването им - има ревитализиращо действие за тъканите. Накрая, друго приложение в козметичните центрове е впръскването на течен кислород, с добавяне на естествени есенции, върху кожата, особено на лицето и гърдите. Ефектът е ободряващ и ревитализиращ.

Depilstop е единственият център за красота в София, специализиран в премахването на бръчките с кислородна терапия. Елате и ни посетете незабавно или запазете час.

ПРЕСОТЕРАПИЯ

 

Пресотерапия, ИНФРАЧЕРВЕНА СВЕТЛИНА, електростимулация

 

Body Press тонизира и стяга мускулите на тялото, улеснява отстраняването на токсините, стимулира лимфния дренаж, противодейства на задържането на вода и следователно е ефективен ипри целулит

 

По време на лечението, клиентът получава приятно усещане за спокойствие и комфорт, които го съпътстват в останалата част от деня

 

 

пресотерапия: 10 сектора. 6 за краката и ходилата, 2 за кръста, 2 ръцете. Цялото тяло се третира чрез система която подава различно налягане на сгъстен въздух, по избор на 3 програми, управлявани от микропроцесор.

 

ИНФРАЧЕРВЕНА СВЕТЛИНА: 5 канала. Чрез управление на температурата на 8 нива на интензивност можете да изберете функционалността на лечение: изпотяване, повишаване на метаболизма, активиране на капилярите и релаксираща ефект.

 

Електростимулация: 5 канала. настройка на интензивността на работата, персонализиране на вида на стимулация. Пет специфични програми: Целулит, дълбок масаж, Тонизиращ, васкуларизация, Релаксиращ.

bottom of page